A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Фахівці «Інклюзивно-ресурсного центру» Першотравенської міської ради працюють дистанційно

Дата: 19.05.2020 08:43
Кількість переглядів: 107

У зв’язку з епідемією та карантинними заходами щодо подолання COVID – 19, фахівці «Інклюзивно-ресурсного центру» Першотравенської міської ради працюють дистанційно.  

За цей час надавалися консультації для батьків по роботі з дітьми вдома, безоплатні послуги для дітей з особливими освітніми потребами та їх батьків. На корекційно-розвиткові заняття було зараховано 62 дитини, на дистанційно-корекційні заняття протягом карантинного періоду свою згоду надали батьки  54 дітей. Станом на 12 травня розвиткові послуги продовжують отримувати в онлайн режимі 42 дитини. 8 дітей закінчили заняття зі спеціалістами раніше зазначеного терміну, так як успішно виконали програму, а 4 дитини припинили заняття у зв’язку з від’їздом.

Під час карантину фахівцями ІРЦ надавалася методична допомога педагогічним працівникам міста. Роз’яснено алгоритм роботи в дистанційному режимі для асистентів учителів та корекційних педагогів, надано консультації педагогам з проблемних питань інклюзивної освіти, проведено «Тиждень психології» у форматі онлайн-зустрічей.

Фахівці ІРЦ із зацікавленістю постійно підвищують свою кваліфікацію, беруть активну участь в онлайн-конференціях, активно ведуть сторінку батьківського клубу «Щасливі діти» групи ІРЦ у Фейсбуці. Кожного тижня матеріал для батьків оновлюється. За останній час інформацію переглянуло 1380 осіб.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень