A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

На початку вересня традиційно в Україні проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок»

Дата: 14.09.2020 11:05
Кількість переглядів: 125

Уже традиційно, на початку кожного навчального року в Україні проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок », який стартував 01 вересня 2020 року у м.Першотравенську . Основною метою проведення є перевірка умов утримання та виховання дітей у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять із початку навчального року, вжиття заходів для повернення їх до навчання, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням.

 Саме з 01.09 по 11.09.2020 разом із працівниками служби у справах дітей, центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді,  поліції та педагогами закладів загальної середньї освіти було організовано та проведено Всеукраїнський профілактичний захід «Урок ».

У ході проведення рейду з усіма батьками була проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, попереджено про правову відповідальність згідно чинного законодавства. Наголошено про обов’язкове залучення дітей шкільного віку до навчального процесу. Станом на 11.09.2020 дітей, які не приступили до занять у закладах загальної середньої освіти м.Першотравенська немає.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень