A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Освітяни міста долучилися до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Дата: 18.05.2020 11:55
Кількість переглядів: 139

Освітяни міста долучилися до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що реалізовується міжнародною організацією IREX у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та МБФ «Академія української преси», за підтримки Державного департаменту США та Міністерства закордонних справ та справ співдружності націй Великої Британії.

У проєкті «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» з травня 2020 року візьмуть участь 256 шкіл України у тому числі і педагогічні колективи ЗШ № 1, ЗШ № 2, ЗШ № 4 м.Першотравенська.

Мета проєкту: сприяти підвищенню рівня підготовки та зміцненню потенціалу вчителів для розвитку ефективної та сталої моделі інтеграції навичок критичного сприйняття інформації в навчальний процес освітніх закладів України.

Методологія, розроблена IREX передбачає роботу з методами подачі інформації та розвиток навичок інфо-медійної грамотності (медіаграмотність, критичне мислення, інформаційна та візуальна грамотність, тощо) на уроках шкільних предметів.

Учасники проекту отримають навчальні матеріали (доступ до розроблених уроків/вправ, презентацій, відео та роздаткового матеріалу), методичну та експертну підтримку для впровадження інфо-медійної грамотності в навчальний процес. Очікується, що викладацький склад відібраних закладів буде тісно співпрацювати із командою партнерів, які впроваджують проєкт, в розробці нових навчальних планів та програм для своїх закладів з урахуванням інструментів інфо-медійної грамотності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень