A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

День фізичної культури та спорту

Дата: 14.09.2020 12:38
Кількість переглядів: 106

День фізичної культури та спорту в Україні у 2020 році припав на 12 вересня. У цьому році заходи проводилися в рамках Європейського тижня спорту під девізом «# BeActiv».

Для сприяння поширенню ідей олімпізму, формування у підростаючого покоління мотивації до здорового способу життя та залучення  їх до занять фізичною культурою і спортом, у навчальних закладах міста Першотравенська було проведено  різні вікторини, конкурси, спортивні свята, змагання з видів спорту, фізкультурно–оздоровчих та спортивно–масових заходів, Олімпійські уроки. Усі заходи було проведено згідно тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах фізичної культури та спорту на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники спортивно-масових заходів. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Адже спортивне життя не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень