A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

На початку червня в місті планується відновити роботу закладів дошкільної освіти

Дата: 28.05.2020 16:18
Кількість переглядів: 119

27 травня відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Цього дня на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 внесено певні зміни до карантинних обмежень.

   Зокрема, комісією дозволено відкриття закладів дошкільної освіти міста за умови неухильного виконання тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів, затверджених постановою Головного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 25.

    Так, для відкриття дошкільних закладів мають бути забезпечені такі умови: складення графіку роботи сімейних лікарів щодо обстеження ними вихованців закладів; визначення кількості вихованців, виходячи з можливості забезпечення належних протиепідемічних умов та контролю над їх дотриманням; обов’язкове тестування і проходження планового медичного огляду працівниками дошкільних закладів; дезінфекція ігрових та спортивних споруд тощо.

    Тож, протягом червня-липня в місті працюватимуть дитячі сади «Білочка», «Дзвіночок», «Казка» та «Попелюшка». У липні-серпні вихованців прийматимуть «Калинка», «Черемшина» та «Берізка».

     Дата відкриття кожного дошкільного закладу залежить від результатів лабораторних досліджень умов перебування дітей (вода питна до та після фільтрів, аналіз повітря закритого групового приміщення, гігієнічні змиви ЛКП на харчоблоці), результатів медичних оглядів працівників та виконання в повному обсязі рекомендацій Головного лікаря України.    

     За попереднім опитуванням батьків до садочків приведуть майже 300 дітей. Станом на 1 червня 2020 року медичний допуск отримала 201 дитина.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень