A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Визначено переможця І зонального туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021" в номінації "Українська мова та література"

Дата: 03.12.2020 14:43
Кількість переглядів: 139

20 листопада 2020 року відбулося останнє випробування «Дистанційний урок» всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Українська мова та література». Учасники провели урок в режимі онлайн для членів журі на платформі ZOOM та продемонстрували педагогічну майстерність з організації освітнього процесу в дистанційному режимі.

Голова оргкомітету конкурсу м.Першотравенська Гергель Вікторія Едуардівна та голова оргкомітету конкурсу м.Тернівка Кусакіна Тамара Олексіївна відповідально і виважено поставилися до вибору членів експертного журі. До складу журі увійшли справжні професіонали: Забєліна Ірина Леонідівна, голова журі (учитель української мови та літератури, м.Першотравенськ), Кобець Світлана Олександрівна (учитель української мови та літератури, м.Першотравенськ), Трачук Ольга Євгенівна (учитель української мови та літератури, м.Тернівка).

Журі конкурсу оцінило високу професійну майстерність та методичну компетентність конкурсантів, вміння реалізовувати наскрізні змістові лінії з предмету, застосовувати методи, форми, прийоми роботи, спрямовані на формування ключових і предметних компетентностей, вміння обирати та раціонально використовувати цифрові, мультимедійні технології, електронні освітні ресурси.

За рішенням журі переможницею І туру конкурсу всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Українська мова та література» визнано учителя Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Щербину Ліну Миколаївну, яка візьме участь у ІІ обласному турі конкурсу.

Лауреатами конкурсу стали Дудніченко Тетяна Володимирівна (м.Першотравенськ, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3), Семенюта Олена Анатоліївна (м.Першотравенськ, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2), Судоплатова Марина Анатоліївна (м.Тернівка, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5).

Міський відділ освіти висловлює подяку журі конкурсу за високий рівень професіоналізму та неупередженість кваліфікованого оцінювання номінантів конкурсу і вітає переможницею та лауреатів І туру конкурсу «Учитель року – 2021» в номінації «Українська мова та література».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень