A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Пройшов воркшоп «Симуляційні ігри з прав людини для Нової української школи»

Дата: 26.03.2021 14:38
Кількість переглядів: 240

За підтримки КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Першотравенської міської ради»  24.03.2021 у приміщенні актової зали ЗШ № 2 пройшов воркшоп «Симуляційні ігри з прав людини для Нової української школи» з дотриманням карантинних норм. Під час заходу відбулась презентація посібника «Культура й практика викладання прав людини: поради, вправи, симуляційні ігри».

Ведуча воркшопу Понежа Наталія Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Першотравенської загальноосвітньої школи № 2, вчитель історії, член команди проєкту «Simschool – симуляційні ігри для вивчення прав людини», одна з авторок посібника. Посібник став результатом роботи проєкту «Simschool – симуляційні ігри для вивчення прав людини», який розпочався в лютому 2020 року  за участі вчителів і представників громадських організацій України. Організаторами виступили німецька організація CRISP,  ГО EdCamp Ukraine, Фінансування European Union in Ukraine. У посібнику містяться розроблені й адаптовані авторами вправи і дві симуляційні гри, які допоможуть зануритися в тему прав людини.

Захід був корисним для викладачів суспільних і гуманітарних предметів, основ здоров’я, класних керівників 5-11 класів, адміністраціям навчальних закладів, педагогам-організаторам, представникам громадських організацій, всім, хто працює з дітьми і підлітками над формуванням громадянських компетентностей.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень