A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

1 червня - ЗНО з української мови, з української мови та літератури

Дата: 31.05.2021 16:36
Кількість переглядів: 93

01 червня на базі Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1, Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 міста для учасників ЗНО з української мови і літератури створено 32 аудиторії, з української мови – 13 аудиторій.

Аби уникнути скупчення біля входу до пункту тестування допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50.

Учасників повинні прийти до пункту тестування в проміжок часу, зазначений у запрошенні-перепустці, дотримуватися безпечної дистанції не тільки біля входу до пункту, а й за його межами. 

Український і регіональні центри оцінювання просять учасників ЗНО  бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не забувати, що безпека – спільна справа.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів:

  • оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

У разі неможливості пред’явлення оригіналу Сертифіката, паспорта чи іншого документа, серію та номер якого зазначено у Сертифікаті, або за умови надання копій цих документів абітурієнта не буде допущено до пункту проведення ЗНО.

Щиро бажаємо кожному учаснику, кожній учасниці в безпечних умовах показати свій найвищий результат на ЗНО.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень