A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

4 червня - ЗНО з історії України

Дата: 04.06.2021 08:15
Кількість переглядів: 101

Сьогоні, 4 червня, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання продовжується тестуванням з історії України.

Тест є одним з найпопулярніших серед учасників тестування. Тест зовнішнього незалежного оцінювання з історії України в 2021 році складається з 60 завдань чотирьох форм, на виконання яких учасникам буде відведено 150 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку зможе отримати учасник тестування, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 94 балам.

Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти.

Результат виконання завдань №1–30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») за бажанням випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання №1–30, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 47 балам.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме з 9.50 до 10.50. Рекомендований час прибуття кожного учасника до пункту тестування зазначений у запрошенні-перепустці.

Для допуску до пункту тестування учаснику обов'язково необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.

Під час тестування учасник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Щиро бажаємо кожному учаснику, кожній учасниці в безпечних умовах показати свій найвищий результат на ЗНО.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень