A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Розпочалася додаткова сесія ЗНО 2021

Дата: 30.06.2021 09:02
Кількість переглядів: 100

 

29 червня розпочалася додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Сесія триватиме до 14 липня, під час її проведення зареєстровані учасники тестування матимуть можливість скласти тести з певних навчальних предметів.

Участь у додатковій сесії ЗНО братимуть учасники основної сесії, які з об'єктивних причин не взяли участі в тестуванні, а також особи, які брали участь в антитерористичній операції, проживають на тимчасово окупованій території або перебувають в установах виконання покарань.

Згідно з листом ДАНО від 23.06.2021 № 338 «Про співпрацю в організації додаткової сесії вступних випробувань у 2021 році» проведення додаткової сесії ЗНО на базі КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР» відбудеться 13-14 липня 2021 року.

Відповідальним за пункт тестування визначено Саєнко Олену Володимирівну, завідувача навчально-методичної лабораторії забезпечення якості освіти, т. 0973612814.

Інформацію про місце та час проведення додаткової сесії учасники можуть отримати на інформаційних сторінках учасників ЗНО не пізніше ніж за п’ять календарних днів до проведення додаткової сесії зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета.

Результати додаткової сесії ЗНО будуть оголошені до 23 липня.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень