A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

У комунальному дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок» підготували медичний кабінет до отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики

Дата: 02.07.2021 11:33
Кількість переглядів: 89

26 травня 2021 року у КДНЗ «Дзвіночок» пройшло санітарно-епідеміологічне обстеження приміщень медичного призначення з метою визначення готовності закладу до отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики. Перевірка проводилася фахівцями Петропавлівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області. Зауваження спеціалістів відсутні, медичний кабінет КДНЗ «Дзвіночок» укомплектований усіма необхідними медикаментами та обладнанням відповідно до Переліку медичного обладнання для медичного кабінету закладу дошкільної освіти, включаючи плантограф, скіаскопічні лінійки, офтальмоскоп дзеркальний та інше обладнання. За висновками спеціалістів кабінет закладу має всі підстави для отримання ліцензії. Для придбання обладнання з міського бюджету було витрачено 7068 гривень, а  благодійні внески - 3122 гривні.

Роботу з підготовки кабінету до отримання ліцензії з медичної практики очолювала завідувач Лариса Молчанова, активну участь брала старша медична сестра Лариса Сопінська.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень