A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Триває підготовка закладів загальної середньої освіти до нового 2021-2022 навчального року

Дата: 09.07.2021 14:20
Кількість переглядів: 172

Не дивлячись на те, що пора відпочинку та відпусток у самому розпалі, заклади освіти міста невпинно готуються до початку нового 2021-2022 навчального рокуПоки школярі відпочивають, у закладах загальної середньої освіти активно ведуться ремонтні роботи.

У школі №1 пофарбована спортивна зала, проведено ремонти роздягалень, класних кімнат, меблів. Виконано частковий ремонт системи опалення. Біля 50 тисяч гривень витрачено на ремонт запасного виходу зі школи. Розпочато ремонт санітарних кімнат на ІІ та ІІІ поверсі. Відремонтовано спортивний майданчик на території школи.

Завершено поточний ремонт запасного виходу школи № 2. Заплановано ремонтні роботи системи опалення на загальну суму більше 35 тисяч гривень та ремонт даху школи на суму 133 тисячі. Ведуться поточні ремонти класних кімнат, спортивної зали.

На ремонт санітарних кімнат школи №3 спрямовано 315 тисяч гривень. Працівниками ведуться поточні ремонтні роботи кабінетів, спортивної зали.

У школі №4 відремонтовано кабінет дефектолога та медичний кабінет. Замінено дев’ять регістрів у санітарній кімнаті та актовій залі. Відбулася часткова заміна мережі опалення у великій спортивній залі.

Проходить поточний ремонт санітарних кімнат на трьох поверхах школи № 5.

Для створення належного освітнього середовища плануються закупівлі засобів навчання та обладнання для кабінетів Нової української школи на суму 573 976 гривень, а саме: комп’ютерне обладнання, засоби навчання та меблі.

Зусилля колективів шкіл направлені на створення сучасних та комфортних умов для здобувачів освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень