A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

У ліцеях міста пролунав перший дзвоник

Дата: 01.09.2021 15:24
Кількість переглядів: 84

  

День Знань — це особливе свято! Воно знаменує початок нових досягнень, нових успіхів на ниві знань.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для першокласників.  Цього року 296 першокласників переступили поріг закладів загальної середньої освіти міста. Кожен з них отримав енциклопедію "Зростаємо українцями" від міського голови Оксани Вінницької. Для 177 ліцеїстів свято Дня Знань розпочало останній навчальний рік у стінах рідного закладу, який стане вирішальним та прокладе стежку між дитинством і дорослим життям.

Згідно з мережею розпочали роботу одинадцять перших класів, сім серед яких є інклюзивними. Всі перші класи міста цьогоріч навчаються державною мовою.

Створено умови для навчання 47 учням з особливими освітніми потребами у 28 класах. Загальна кількість класів по місту – 121, учнів – 2965.

01 вересня 5 ліцеїв міста працювали за окремим затвердженим педагогічною радою графіком. Форми роботи обирав сам заклад з дотриманням протиепідемічних вимог. Перший урок у новому навчальному році був присвячений відзначенню 30-ї річниці незалежності України. Крім святкових лінійок здобувачі освіти були учасниками квестів, навчальних розваг.

           

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень