A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Центр дитячої творчості "Надія" святкує 50 - річний ювілей

Дата: 01.10.2021 13:26
Кількість переглядів: 250

У центрі дитячої творчості «Надія» 23 вересня 2021 року відбувся святковий захід до 50 – річного ювілею. Відео привітання ЦДТ "Надія" Для кількох поколінь першотравенців роки навчання чи роботи у позашкільному закладі стали визначальними у їх житті. З ним пов`язані найтепліші та найяскравіші миті дитинства, кращі роки творчого пошуку й становлення кожного вихованця.

1971 року у місті Першотравенську було відкрито Будинок піонерів. У 1992 році Будинок піонерів перейменовано у Будинок художньої творчості, а у 2001 році - в Центр дитячої творчості «Надія». У 2003 році роботу Центру дитячої творчості очолила Левченко Віра Фірсівна. Історія міського Центру дитячої творчості є яскравим прикладом поєднання досвіду та новаторства, плідної співпраці дітей та дорослих, пошуку цікавих ідей, створення неповторної атмосфери.

На урочистостях, з нагоди заснування Центру дитячої творчості «Надія», було велелюдно. На подвір’ї центру зібралися колективи, викладачі, вихованці та всі ті, кому прийшлися до серця збережені десятиліттями традиції ЦДТ.

Радість святкування свого 50 - річчя міський Центр дитячої творчості розділив з усіма, кому не байдужа його історія.

Любов до дітей, мистецтва об’єднує керівників творчих колективів, які працюють в Центрі дитячої творчості сьогодні. Це прекрасні педагоги, майстри своєї справи, мудрі наставники, які запалюють у душах своїх вихованців зірку творчості, любові, краси і доброти, яка так необхідна завжди і в усі часи. Вони підготували для вихованців квест «У пошуках цікавих справ». На локаціях діти ознайомились з видами діяльності Центру дитячої творчості «Надія»: малювання, бісероплетіння, народна гра, театралізація, робототехніка. 

Директор закладу Левченко Віра привітала всіх з ювілеєм, з Днем позашкілля, з початком нового навчального року. Висловила подяку міському голові Оксані Вінницькій, начальнику відділу освіти Світлані Сучковій, які підтримують заклад, допомагають зберігати мережу гуртків, надають всю необхідну допомогу, щоб заняття в гуртках були безкоштовні, всі кабінети були затишними, вчасно відремонтованими.

Центр дитячої творчості «Надія» вписаний назавжди в історію розвитку нашого міста. Він і надалі вкладатиме найкраще, найдобріше мистецтво у серця наших дітей.

 

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень