A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Вартість пробного ЗНО становитиме 285 гривень

Дата: 22.12.2021 16:02
Кількість переглядів: 97

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі в пробному зовнішньому оцінюванні для осіб, які мають намір використати цей інструмент при підготовці до тестування.

Мешканці Дніпропетровської й Запорізької областей, які обслуговує Дніпропетровський РЦОЯО, зможуть скласти тест пробного ЗНО за 285 грн.

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 05 до 22 січня 2022 року на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти.

У 2022 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня. Кожен з учасників матиме можливість скласти один тест у кожний з тестових днів.

Оприлюднення результатів пробного тестування з української мови, української мови та літератури відбудеться 25 березня, з усіх інших предметів – 1 квітня 2022 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень