A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Участь педагогів закладів дошкільної освіти міста у пленарному засіданні V Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології в дошкільній освіті»

Дата: 14.04.2022 16:54
Кількість переглядів: 61

14 квітень 2022 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбулося пленарне засідання V Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології в дошкільній освіті». Для участі у конференції запрошувались педагоги закладів дошкільної освіти та спеціалісти відділів освіти.

Робота секцій:
1 секція. «Світовий досвід створення новацій та впровадження інновацій в дошкільній освіті. Інноваційні технології в психології розвитку дитини дошкільного віку. Інноваційні технології психолінгвістичного розвитку дитини дошкільного віку».
2 секція. «Інноваційні технології в дошкільній педагогіці (виховання і навчання дошкільника). Інноваційні технології методик дошкільної освіти. Інноваційні технології реалізації перспективності і наступності між дошкільною і початковою освітою)».
3 секція. Інноваційні технології підготовки педагогічних фахівців дошкільного профілю в умовах зміни освітньої парадигми ЗВО. Інноваційні технології підвищення кваліфікації працівників дошкільної освіти. Інноваційні технології та їх реалізація в умовах інтеграції України в європейський освітній простір. Інноваційні управлінські технології та технології менеджменту в системі дошкільної освіти».
4 секція. «Платформи молодого науковця».

          


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень