A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Оцінювання якості освітнього процесу в закладах дошкільної освіти

Оцінювання якості освітнього процесу в закладах дошкільної освіти проведуть сертифіковані експерти ECERS. Експерти з оцінювання спостерігатимуть за групою та взаємодією дітей від 3 до 5 років протягом 3 годин під час звичайного дня в дитячому садку. Вони оцінюватимуть середовище – все, з чим та з ким взаємодіє дитина: організацію кімнат, розташування умеблювання та іграшок, взаємодію між дітьми, дітей з вихователями, вихователів з батьками, а також тривалість та ротацію занять, організацію різних видів діяльності. 

15:20 15.12.2020

Розпочала роботу освітня електронна платформа “Всеукраїнська школа онлайн”

Міністерство освіти і науки запустило освітню електронну платформу “Всеукраїнська школа онлайн”. Діти зможуть користуватися платформою як для навчання під час карантину, так і для ознайомлення з темою, яку пропустили у школі через хворобу або з інших причин. Для вчителів розроблені рекомендації для проведення змішаного та дистанційного навчання за допомогою навчальних матеріалів платформи.

14:30 15.12.2020

Затверджено методичні рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах позашкільної освіти

Методичні рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах позашкільної освіти  розроблено з метою надання роз’яснень директорам та іншим педагогічним працівникам, тренерам-викладачам у проведенні самооцінювання освітніх і управлінських процесів та створенні внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах позашкільної освіти.

15:16 10.12.2020

Затверджено методичні рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти

Методичні рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти розроблені з метою надання допомоги керівникам та іншим педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти в організації роботи з визначення політики забезпечення якості освітньої діяльності та формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

10:14 10.12.2020

Затверджено професійний стандарт психолога закладу загальної середньої освіти

Міністерством розвитку економіки затверджений професійний стандарт за професією «Практичний психолог закладу освіти», який визначає основну мету та особливості професії практичних психологів у закладах освіти. Норми документа в першу чергу рекомендовано використовувати підвищення кваліфікації практичних психологів.

15:04 03.12.2020

Розроблено методичні рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти

Методичні рекомендації орієнтовані на допомогу школам у внутрішньому забезпеченні якісної освіти. Згідно з документом, система забезпечення якісної освіти у школі повинна мати не лише зовнішні стимули (ЗНО, інституційний аудит, атестація та сертифікація педагогічних працівників тощо), а й внутрішні інструменти.

14:47 03.12.2020

Курси підвищення кваліфікації для вчителів інформатики від академії Cisco

Шановні вчителі інформатики! КЗ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників " Першотравенської міської ради" запрошує Вас взяти участь в IPD Week (тижні підвищення кваліфікації) в Академії Cisco 2 грудня з 17-00 до 17-45 (або прослухати запис до 17 грудня).  Реєструйтеся за посиланням: https://www.netacad.com/portal/web/self-enroll/m/course-4727

14:44 03.12.2020

Визначено переможця І зонального туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021" в номінації "Українська мова та література"

20 листопада 2020 року відбулося останнє випробування «Дистанційний урок» всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Українська мова та література». Учасники провели урок в режимі онлайн для членів журі на платформі ZOOM та продемонстрували педагогічну майстерність з організації освітнього процесу в дистанційному режимі.

14:43 03.12.2020

Пройшов вебінар “Абетка для директора“ як алгоритм ефективної внутрішньої системи забезпечення якості освіти” для керівників закладів освіти

Центром професійного розвитку педагогічних працівників м.Першотравенська спільно з міським відділом освіти було проведено роботу щодо налагодження співпраці з Управлінням Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області з метою отримання експертних консультацій з питань виконання законодавчих документів у сфері освіти.

14:40 03.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень