A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти

Дата: 11.10.2019 14:05
Кількість переглядів: 134

Відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти

02 жовтня в Будинку культури «Шахтар» для працівників освітніх закладів міста відбувся урочистий захід з нагоди їх професійного свята. Міський голова Оксана Вінницька привітала освітян Першотравенська, а також ветеранів цієї галузі зі святом та щиро подякувала їм за нелегку працю і відданість професії.

- Сьогодні ми зібралися, аби привітати людей, які обрали досить важливу та особливу професію. Ми вітаємо з професійним святом освітян. Адже саме від професії вчителя залежить майбутнє кожної дитини. В нашому місті працює потужна команда вчителів – професійних, енергійних, креативних, тому батьки можуть бути спокійними за своїх дітей. Але майбутнє дітей також залежить від того, в яких умовах здійснюється навчальний процес. Тому за останні три роки на галузь освіти з міського бюджету спрямовано понад 200 млн грн. Цьогоріч на підготовку до нового навчального року спрямовано 91 млн грн. Велика увага була приділена заміні вікон та створенню класів НУШ. Продовжено створення медіатек та ресурсних кімнат. Продовжує розвиватися інклюзивно-ресурсний центр. Змінюється, як внутрішній, так і зовнішній вигляд навчальних закладів. Ми продовжуватимемо цю роботу і надалі. Сьогодні хочу щиро подякувати всім вчителям, а особливо тим, хто зараз знаходиться на заслуженому відпочинку, за вірність своїй професії та покликанню – навчати і виховувати підростаюче покоління. Дорогі освітяни, нехай тепло, яке ви даруєте дітям, повернеться до вас здоров’ям та енергією для нових звершень. Зі святом вас! - зазначила очільниця міста у своєму виступі.

Цього дня було вручено нагороди кращим фахівцям освітньої сфери.

Грамотою виконавчого комітету Першотравенської міської ради за багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, активне впровадження в навчально-виховний процес передового педагогічного досвіду нагороджено: Бірюк Ірину - заступника директора з навчально-виховної роботи школи № 4; Булгакову Ганну - вчителя математики школи № 1; Вовк Ларису - директора школи № 3; Гудзь Валентину - т.в.о. директора інклюзивно-ресурсного центру; Корольову Людмилу - керівника гуртка ЦДТ «Надія»; Левченко Віру - директора ЦДТ «Надія»; Нестеренко Оксану - вчителя початкових класів школи № 5; Ригаль Ларису - вихователя КДНЗ «Дзвіночок».

Подякою міського голови за вагомий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено: Анісімову Аліну - вихователя КДНЗ «Черемшина»; Блищенко Ларису - вихователя КДНЗ «Попелюшка»; Ковальову Марину - вихователя КДНЗ «Білочка»; Колесникову Тетяну - заступника директора з навчально-виховної роботи школи № 2; Назарову Інну - заступника директора з навчально-виховної роботи № 3; Остапову Олену - вихователя КДНЗ  «Берізка»; Саул Тетяну - вихователя КДНЗ «Калинка»; Степаненко Юлію - вчителя-логопеда інклюзивно-ресурсного центру; Фурман Ларису - музичного керівника КДНЗ «Казка».

Багато теплих слів та найкращих побажань педагогам висловили виконуюча обов’язки начальника міського відділу освіти Світлана Сучкова та голова профспілки вчителів Віра Черкашина. Вони також подякували вчителям за самовідданість і напружену працю, побажали колегам творчої наснаги, здібних учнів та гарного святкового настрою.

Цього дня на адресу представників нелегкої, почесної та жертовної праці, які дають старт у житті кожній людині, прозвучало чимало слів подяки і захоплення. А подарунком їм стала святкова концертна програма у виконанні міських артистів та COVERBAND«FLORIS» (м.Дніпро).

    

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень