A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Медалісти-2020: гордість шкіл та надія міста Першотравенська

Дата: 13.07.2020 14:19
Кількість переглядів: 393

У 2020 році Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року».

З метою мінімізації ризиків захворювання на коронавірусну хворобу під час оцінювання результатів навчання учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти, матимуть змогу пройти ДПА за власним бажанням та отримати документи про здобуття повної загальної середньої освіти в установленому законодавством порядку.

Таким чином, після завершення 2019/20 навчального року вже можна підбити підсумки навчання. Серед випускників є ті, хто протягом років, проведених у стінах навчальних закладів, докладав чималих зусиль у навчанні, старався засвоїти максимальну кількість знань, був активним учасником шкільного життя. Вони - золоті та срібні медалісти, вони - гордість шкіл та надія міста.

Загалом по місту Першотравенську 19 учнів отримають 15 золотих медалей "За високі досягнення у навчанні" та 4 срібних медалі "За досягнення у навчанні". В рамках міської програми «Освіта Першотравенська на 2019-2021 роки» та відповідно до Порядку виплати грошової винагороди обдарованим учням закладів освіти міста «Гордість і надія Першотравенська» в 2020 році протягом серпня учні-медалісти отримають грошову винагороду на загальну суму 36000грн (для порівняння у 2019 році з міського бюджету на виплату грошової винагороди 4 учням-медалістам витрачено 6500 грн).

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень