A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Керівники закладів освіти міста долучилися до вебінару «Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування для закладів освіти»

Дата: 15.01.2021 16:32
Кількість переглядів: 185

За інформаційним листом Міністерства освіти і науки України від 13.01.2021 № 1/9-4, відповідно до п.3 протоколу наради під головуванням Прем'єр-міністра України за участю дружини Президента України з питань реформування системи шкільного харчування 14 січня 2021 року відбувся вебінар «Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування для закладів освіти». До участі у вебінарі долучилися керівники закладів освіти міста.

Вебінар організовано Міністерством освіти і науки України та Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства з метою роз'яснення застосування Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування у закладах освіти, затверджених наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 30.10.2020 № 2208.

Під час вебінару було висвітлено такі питання: планування закупівель та визначення предмета закупівлі, тендерної документації та кваліфікаційних критеріїв, укладення, виконання, зміни та розірвання договору про закупівлю. Разом із цим, буде надано відповіді з питань безпечності харчових продуктів та впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Захід організовано за підтримки Швейцарсько-українського проекту  DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджується Консорціумом ГО DOCCU та РН Zurich за підтримки Швейцарії, представленої Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва (SDC).

      

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень