A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

На знак глибокої вдячності та пошани медичним працівникам передано дитячі малюнки до Першотравенського КНП «Першотравенська міська лікарня»

Дата: 22.01.2021 10:08
Кількість переглядів: 123

В Україні, як і у всьому світі, триває пандемія COVID-19, яка безпосередньо вплинула на всі сфери життєдіяльності. Фактично, саме медики знаходяться на передовій боротьби з коронавірусом. Тому в таких умовах моральна та емоційна підтримка медичних працівників дуже важлива.

З метою відповідального ставлення учасників освітнього процесу до свого здоров’я, підвищення рівня обізнаності здобувачів освіти щодо поширення гострої респіраторної хвороби на СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, було проведено міський тур (заочного) конкурсу дитячих малюнків «Життю радіти - коронавірусом не хворіти!»

Всього на конкурс було надано 96 малюнків від закладів освіти міста Першотравенська. Діти через малюнки висловили вдячність медпрацівникам за їх мужність, героїзм і професійність. Учні підписали свої роботи по-різному, але ключове повідомлення спільне: «Життю радіти – коронавірусом не хворіти!».

Роботи, які за рішенням журі були найкращі, направлені для участі в обласному турі (заочного) конкурсу дитячих малюнків, а решта малюнків передана до Першотравенського КНП «Першотравенська міська лікарня» та розміщена у приміщеннях медичних закладів, і тепер вони щодня нагадують медикам про підтримку з боку учасників освітнього процесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень