A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Відбулась онлайн-конференція "Дистанційне та змішане навчання в початковій школі "

Дата: 28.10.2020 13:33
Кількість переглядів: 201

За ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м.Першотравенська 28.10.2020 на платформі Інноваційної Освіти Ed Lab відбулась онлайн-конференция "Дистанційне та змішане навчання в початковій школі".

Спікерка заходу  Іванова Інна, заступник директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів м.Першотравенська, детально розкрила механізми організації освітнього процесу під час карантинних заходів у початковій школі. Технології дистанційного навчання дозволяють продовжувати освітній процес під час карантину та інших надзвичайних обставин без переведення учнів на дистанційну форму. Також у закладах освіти є можливість організувати змішане навчання. Заклад освіти може визначити такий режим роботи, за якого учні почергово відвідують заклад освіти для очних занять, решту часу навчаючись дистанційно. 

Але освітній процес у початковій школі має певні особливості, які і були протестовані в онлайн-режимі учасниками заходу під час конференції. Загалом у заході взяли участь 60 педагогів міста.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень