A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

У КДНЗ «Казка» пройшов семінар - практикум для вихователів міста «STREAM - освіта, як напрямок інтегрованого навчання та виховання дошкільників»

Дата: 25.03.2021 15:22
Кількість переглядів: 294

22 березня у КДНЗ «Казка» пройшов семінар - практикум для вихователів міста на тему: «STREAM - освіта як напрямок інтегрованого навчання та виховання дошкільників». Мета заходу – поширення власного педагогічного досвіду впровадження альтернативної програми формування культури інженерного мислення в дошкільників «STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт». Учасники ознайомились із структурою та формами організації освітнього процесу, запропонованими авторами програми, умовами й шляхами реалізації принципів програми, які обрали вихователі   групи «Барвінок» Тетяна Завгородня та Наталя Холод. Вони продемонстрували відеоролики «Освітня ситуація «Льодяний континент Антарктида», «Освітній проєкт «Фізика+Хімія». Учасники семінару мали можливість перетворитися на дітей та зануритися в освітню ситуацію «Парасольку на прогулянку візьму» в ході якої, у різних видах діяльності, знайомилися з предметом «парасолька». Таким чином педагоги відстежили міждіяльнісну інтеграцію – основний принцип програми.

Сподіваємося, що педагогічний досвід вихователів «Казки» надихне педагогів-дошкільників міста на бажання поповнювати й вдосконалювати свої знання та практичні навички для подальшої успішної роботи в умовах сучасного закладу дошкільної освіти.

 

За матеріалами сайту КДНЗ «Казка»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень