A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Завтра - ЗНО з математики

Дата: 27.05.2021 11:47
Кількість переглядів: 82

У нашому місті на базі Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1, Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 створено пункти тестування зовнішнього незалежного оцінювання 2021. Пункти тестування підготовлені з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID - 19, спричиненої коронавірусом SARS- CoV-2, з метою організованого проведення ЗНО 2021.

28 травня відбудеться тестування з математики. Сертифікаційна робота з математики (завдання рівня стандарту) налічує 28 завдань різних форм:

  • 16 завдань з вибором однієї правильної відповіді
  • 4 завдання на встановлення відповідності
  • 6 завдань відкритої форми з короткою
  • 2 завдання розгорнутою відповіддю.

Під час визначення результатів учасники отримають лише оцінку державної підсумкової атестації з математики за шкалою 1-12 балів.

Сертифікаційна робота з математики налічує 34 завдання різних форм:

  • 16 завдань з вибором однієї правильної відповіді
  • 4 завдання на встановлення відповідності
  • 9 завдань відкритої форми з короткою
  •  5 завдань розгорнутою відповіддю.

За результатами проходження тесту з математики учасники отримають результат зовнішнього незалежного оцінювання з математики за шкалою 100–200 балів та– оцінку державної підсумкової атестації з математики за шкалою 1-12 балів.

Нагадуємо, що під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики/математики (завдання рівня стандарту) заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо.

Речі, що не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання учасники ЗНО залишають у спеціально відведеному місці, на яке вкаже інструктор в аудиторії тестування.

Щиро бажаємо кожному учаснику, кожній учасниці в безпечних умовах показати свій найвищий результат на ЗНО.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень