A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Захист дітей від сексуального насильства та експлуатації

Дата: 16.06.2021 10:44
Кількість переглядів: 107

Уповноваженим Президента України з прав дитини спільно з Міжнародною благодійною організацією «Служба порятунку людей» розпочато проєкт щодо захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації «Тільки не мовчи». Міський відділ освіти долучився до проєкту та сприяє поширенню інформації з метою підвищення обізнаності учасників освітнього процесу з питання сексуального насильства. 

За даними Національної поліції України, за минулий рік від сексуального насильства постраждало 410 дітей, цього року – вже 70. Проте ці цифри – лише десята частина від кількості таких злочинів, адже часто факти насильства приховуються. Діти, які страждають від насильства, а також дорослі, які підозрюють насильство, не знають, як діяти в таких ситуаціях.

Ніколи не мовчіть про насильство! Якщо ваша дитина постраждала від сексуального насильства, ви стали свідком насильства над дитиною чи ви підозрюєте насильство над дитиною - повідомляйте в поліцію.

За цим номером - 093 063 53 43 - ви зможете отримати юридичну консультацію та психологічну підтримку.

Телефонуйте або заповнюйте форму за посиланням https://www.savechild.com.ua/consultation

Більше інформації про захист дітей від сексуального насильства на сайті МБО «Служба порятунку дітей»https://www.savechild.com.ua/

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень