A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Безпечні святкові заходи у закладах освіти міста під час карантину

Дата: 22.12.2021 16:37
Кількість переглядів: 77

Освітній процес у закладах освіти міста  під час пандемії вимагає нових підходів до організації безпечного та здорового освітнього простору як для дітей, так і для співробітників закладів освіти. Зокрема, йдеться не лише про безпосередньо уроки та заняття, а й про проведення святкових заходів. Грудень – місяць насичений святковими заходами у закладах загальної середньої та дошкільної освіти. Щоб ризики інфікування COVID-19 були мінімізовані, існують протиепідемічні заходи, яких варто дотримуватись.

Окреме свято для кожного класу чи групи. Під час святкування у школі на заході можуть бути присутні лише учні одного класу. Участь школярів з інших класів у святі забороняється. У випадку із дитячими садочками це правило діє аналогічно – свято проводиться лише для дітей однієї навчальної групи.

Присутність глядачів не дозволяється. Традиційно на урочисті заходи новорічних свят у школах та садочках до дітей приходять батьки та інші члени родини, проте в умовах пандемії це може створити додаткові ризики для здоров'я усіх учасників.

Участь у святі можуть брати тільки працівники закладу освіти. Запрошувати інших людей, які б розважали дітей та брали участь у святі не дозволяється. Тобто організовувати, проводити захід та брати участь можуть лише співробітники закладу освіти.

Головне – дотримуйтесь всіх протиепідемічних правил та заходів. 

Більше інформації про протиепідемічні правила у закладах загальної середньої та дошкільної освіти під час карантину можна знайти у Постановах Головного державного санітарного лікаря №10 та  №8 . 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень