A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

В рамках національного проєкту #СпівДія Ноут Першотравенський ліцей № 3 Першотравенської міської ради отримав 21 ноутбук для учнів пільгових категорій

Дата: 29.03.2023 10:09
Кількість переглядів: 34

              

В рамках національного проєкту #СпівДія Ноут, який є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та підтримки міського голови Оксани Вінницької, який реалізується в межах молодіжної програми USAID "Мріємо та діємо", що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою "СпівДія", за підтримки БО "Українська освітня платформа", а також компаніями HP Ink, Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Організаторами було отримано заявок на 50000 ноутбуків від 1824 закладів освіти. Серед переможців відбору - Першотравенський ліцей № 3, що отримав 21 ноутбук для учнів пільгових категорій на загальну суму 590695,56 грн (вартість одного 28128,36 грн).  

Сучасні гаджети будуть передані здобувачам освіти  у тимчасове користування впродовж навчального року для участі в онлайн заняттях або виконання домашніх завдань. Щороку розподіл буде залежати від потреб учнів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень