A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

24 квітня стартує Український тиждень імунізації

Дата: 24.04.2023 10:28
Кількість переглядів: 19

#Український_Тиждень_Імунізації
📅 24 квітня стартує Український тиждень імунізації, мета якого - підвищити обізнаність дітей та дорослих про важливість імунізації для профілактики хвороб, збереження та захисту життя. У світі цьогорічна інформаційна кампанія спрямована на покращення використання вакцин у контексті глобального спаду рівня вакцинації через пандемію COVID-19. В Україні ми також фіксуємо зниження охоплення населення рутинною вакцинацією, але не лише через пандемію, але й через війну. 
👨‍👩‍👦 Мільйони українських сімей змінили місце проживання або знаходяться в місцях, де доступ до медичних послуг є обмеженим, а пересування небезпечними. Часом батьки відкладають вакцинацію дітей і не вакцинуються самі через втрачені медичні документи або страх щодо якості вакцин в умовах тривалих відключень електроенергії. Все це призводить до того, що ризики поширення таких інфекцій як гепатит В, кір, туберкульоз, дифтерія, кашлюк тощо значно зростають, що під час війни є надзвичайним викликом для суспільства і системи охорони здоров’я.
💉 Тому цього року в рамках Українського тижня імунізації ми нагадуватимемо про важливість своєчасної планової вакцинації та надолуження будь-яких пропущених або відкладених щеплень, у тому числі проти COVID-19, особливо серед уразливих груп.
#Кожне_щеплення_важливе 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень