A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Зі святом кольорів, традицій і єдності - з Днем вишиванки!

Дата: 18.05.2023 14:20
Кількість переглядів: 17

Свято кольорів, традицій і єдності - День вишиванки! Кожного року, у третій четвер травня, ми відзначаємо це чудове свято, яке стало символом національної гордості українців. Наш місто теж приєднується до святкування, організовуючи цікаві заходи для учнів та педагогічного колективу.
В День вишиванки ми показуємо свою любов до власного коріння та культури, вшановуючи традиції наших предків. І це свято - чудова нагода для наших школярів відчути належність до українського народу, поглибити свої знання про вишивку як важливий елемент нашої ідентичності.
Спільно відзначаючи День вишиванки, ми підтримуємо і пропагуємо українську культуру та зберігаємо нашу національну спадщину. Давайте разом робити наше місто кращим місцем для життя, показуючи свою любов до вишиванки та української традиції. Запрошуємо всіх жителів приєднатися до святкування. 
Нехай День вишиванки стане днем, коли ми всі разом покажемо свою любов до нашої культури, збережемо традиції і перекажемо їх наступним поколінням. Вишиванка є символом нашої ідентичності і пам'яткою минулих поколінь, тому вона повинна залишатися живою і завжди з нами.
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень