A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

З днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 08:11
Кількість переглядів: 9

Шановні депутати, міський голова, працівники органів місцевого самоврядування, активісти територіальних громад!

Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії!

Майбутнє держави та нашої громади неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

Сьогодні в умовах збройної агресії країни терориста саме на органи місцевого самоврядування покладається відповідальна місія – рятувати своїх співгромадян, думати про їхній добробут та за соціально-економічний стан громад, особливо на деокупованих територіях.

Від усього серця бажаємо усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси упевненості вам і віри у краще майбутнє, процвітання, Божої благодаті та всіляких земних гараздів щастя і непохитної віри у Перемогу та щасливе майбутнє України.

Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста і села щасливими й багатими і вільними. Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень