A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Завершився ІІІ тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Дата: 22.04.2021 16:13
Кількість переглядів: 713

22 квітня 2021 року підведено підсумки ІІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінаціях „Керівник закладу освіти” і „Математика”, „Трудове навчання” та „Українська мова і література”. Захід став абсолютно новим досвідом як для учасників, так і для журі та організаторів, бо його вперше було проведено у дистанційному режимі.

У заході взяли участь фіналісти конкурсу , уповноважений уряду України із захисту державної мови Тарас Кремінь,  заступник міністра освіти і науки України Артур Селецький, члени журі. Кожен учасник заходу поділився враженнями та планами на майбутнє.

Дніпропетровську область у номінації «Українська мова і література» представляла Щербина Ліна Миколаївна, вчитель української мови та літератури Першотравенської ЗШ № 4, яка гідно представила Дніпропетровщину на всеукраїнському етапі конкурсу та за підсумками роботи журі увійшла у 10 кращих представників своєї професії.

Ліна Миколаївна забезпечила своїй школі і всім учасникам освітнього процесу закладу  можливість на безстроковій та безкоштовній основі користуватись послугами українська Ed-tech компанії HUMAN, яка об’єднує всіх учасників освітнього процесу на єдиній цифровій платформі, надаючи вчителям та адміністрації закладу інструменти для ведення навчального процесу, збору рефлексії, шкільної комунікації та аналітики освітніх даних з урахуванням різних рівнів матеріально-технічного забезпечення та цифрової грамотності закладу освіти. HUMAN забезпечує комплексну цифровізацію освітнього закладу шляхом консолідації інструментів для організації навчального процесу, комунікації та аналітики в єдиній системі. Як результат заклад отримує інструменти для очної та дистанційної форми навчання, а також прозору статистику навчального процесу.

Самопрезентація Щербини Ліни Миколаївни.

Відеорезюме учасниці конкурсу.

Зведена відомість конкурсного випробування «Дистанційний урок»

Зведена відомість конкурсного випробування «Творча робота»

Зведена відомість конкурсного випробування «Аналіз поетичного твору»

Зведена відомість конкурсного випробування «Майстер-клас»

Зведена відомість конкурсного випробування «Урок»

Рейтинговий лист фінального етапу третього туру в номінації «Українська мова та література»

Вітаємо Ліну Миколаївну з високим результатом та бажаємо невичерпних творчих сил, багатої духовності, жаги до нових знань, професійного росту, натхнення та перемог на освітянській ниві! Нехай і надалі Ваші професіоналізм, цілеспрямованість і наполегливість будуть рушійною силою в боротьбі за розвиток і процвітання нашої держави та рідного міста, а незгасаючий оптимізм та незламна воля підтримують Вас на шляху до поставленої мети!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень