A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

14 жовтня відзначається державне свято -  День захисників і захисниць України  

Дата: 13.10.2021 17:39
Кількість переглядів: 130

14 жовтня відзначається державне свято -  День захисників і захисниць України  (водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва). Започатковано 14 жовтня 2014 року президенським указом з назвою "День захисника України". З 2015 року є державним святом і неробочим днем. 14 липня 2021 року Верховна Рада України перейменувала свято на "День захисників і захисниць України".
З цієї нагоди у закладах загальної середньої освіти міста Першотравенська проведено зустрічі з учасниками бойових дій  АТО/ООС, години спілкування, бесіди, перегляди документальних фільмів, онлайн привітання. У шкільних бібліотеках організовано книжкові та фото виставки.
Пам'ять, вдячність і шана - це наш моральний обов'язок перед кожним захисником і захисницею нашої країни. Серед батьків закладів освіти нашого міста є багато військових, які  ціною власного життя захищають і забезпечують мир у нашій країні, кому ми завдячуємо можливістю спокійно навчатися і працювати. Вітаємо всіх захисників України зі святом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень