A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Новини

"Увага всім!" - сигнал оповіщення у місті Першотравенську

25 листопада 2020 року о 13.55 у місті Першотравенську буде проводитися комплексна перевірка системи централізованого оповіщення населення з практичним запуском електричних сирен та подачею  сигналу "УВАГА ВСІМ!".

08:44 18.11.2020

Педагоги закладів дошкільної освіти долучилися до вебінару

 11.11.2020 пройшов вебінар для педагогів закладів дошкільної освіти "Ігрові форми розвитку фонематичного слуху у дошкільнят та першокласників, як профілактика труднощів із засвоєнням грамоти". Було акцентовано увагу на тому, що неготовність фонематичного слуху дитини може призвести до виникнення труднощів із засвоєнням грамоти, зниження загального навчального рівня, зменшення інтересу до навчання, звуження спектру можливостей на майбутнє.

15:40 12.11.2020

Пройшов вебінар “Абетка для директора“ як алгоритм ефективної внутрішньої системи забезпечення якості освіти” для керівників закладів освіти

Центром професійного розвитку педагогічних працівників м.Першотравенська спільно з міським відділом освіти було проведено роботу щодо налагодження співпраці з Управлінням Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області з метою отримання експертних консультацій з питань виконання законодавчих документів у сфері освіти.

16:49 09.11.2020

У МОН дали роз'яснення щодо обліку дистанційних занять та оплати праці вчителів

При організації дистанційного навчання за вчителями зберігаються доплати за перевірку навчальних робіт учнів, надбавки за складність і напруженість у роботі та  інші доплати і надбавки передбачені законодавством.

16:06 03.11.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень