A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Новини

У КДНЗ "Казка" продовжено роботи щодо заміни старих дерев’яних вікон, дверей на енергозберігаючі металопластикові

КДНЗ «Казка» не приймає дітей із 5 травня у зв’язку з початком ІІ етапу робіт по заміні старих дерев’яних вікон, дверей на енергозберігаючі металопластикові, які фінансуються за кошти німецького державного банку розвитку KfW, за угодою з Українським фондом соціальних інвестицій, який супроводжує реалізацію проєктів «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VI».

14:20 07.06.2021

Тимчасове призупинення функціонування КДНЗ "Білочка", "Попелюшка", "Дзвіночок"

З 1 червня по 14 липня 2021 року тимчасово призупинено функціонування закладів дошкільної освіти "Білочка", "Попелюшка", "Дзвіночок" у зв'язку з проведенням поточних ремонтів (фарбування, ремонтні роботи системи опалення, водопостачання та інших робіт із виправлення пошкоджень, усунення дефектів, поломок, налагодження обладнання, упорядкування територій). 

15:36 02.06.2021

У школах міста пролунав останній дзвоник

Свято останнього дзвоника – радісне й сумне водночас. Для першачків – це щастя ще непізнаваного смаку навчання та шкільної дружби, а для випускників – прощання з дитинством.

11:31 31.05.2021

Третій четвер травня – Всесвітній день вишиванки

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято не прив'язане до жодного державного чи релігійного. Цього дня кожен охочий може долучитись, одягнувши вишиванку.

08:36 20.05.2021

Відкриття Центру планування та розвитку кар'єри у місті Першотравенську

18 травня 2021року на базі ДПТНЗ «Першотравенський гірничий ліцей» представники відділу освіти взяли участь у відкритті Центру планування та розвитку кар’єри. Були запрошені представники НМЦ ПТО у Дніпропетровській області, органів виконавчої влади міста Першотравенська, соціальні партнери (роботодавці), міського відділу з питань молоді та спорту виконавчого комітету Першотравенської міської ради, відділу економіки та торгівлі, управління праці та соціального захисту населення, міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості та заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти.

08:58 19.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень