A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Новини

Національна дитяча "гаряча" лінія "Ла Страда-Україна"

     Громадська організація «Ла Страда-Україна» - одна з провідних неурядових організацій України у сфері захисту прав жінок та дітей. Діяльність організації направлена на запобігання торгівлі людьми, попередження домашнього насильства, впровадження гендерної рівності та вдосконалення системи захисту прав та інтересів дитини. Вона має 20-річний досвід організації роботи Національних «гарячих» ліній. Досить часто саме «гарячі» лінії є одними з першочергових ресурсів для громадян в отриманні допомоги: інформаційної, психологічної та правової.

10:06 26.05.2020

З 1 червня в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО буде оновлено запрошення-перепустки

З 1 червня в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти буде розміщено оновлені запрошення-перепустки, у яких зазначаються адреси пунктів пробного тестування.

17:14 22.05.2020

Оновлено терміни проведення пробного ЗНО у 2020 році

У 2020 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 15 червня, з історії України,  математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 17 червня. 

17:03 22.05.2020

Визначено оновлені терміни проведення основної сесії ЗНО у 2020 році

Міністерство освіти науки України ухвалило рішення про терміни проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. ЗНО проводиться з метою забезпечення прав осіб на рівний доступ до вищої освіти та оцінювання відповідності результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, державним вимогам.

16:44 22.05.2020

Освітяни міста долучилися до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Освітяни міста долучилися до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що реалізовується міжнародною організацією IREX у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та МБФ «Академія української преси», за підтримки Державного департаменту США та Міністерства закордонних справ та справ співдружності націй Великої Британії.

11:55 18.05.2020

Завершено підготовку персоналу пунктів проведення ЗНО

Завершено підготовку педагогів закладів загальної середньої освіти за робочою навчальною програмою підготовки працівників, які залучаються до виконання обовязків старшого інструктора, інструктора, чергового в пунктах проведення ЗНО. Сертифікацію пройшли 128 вчителів шкіл міста. 

16:21 14.05.2020

Психологія і педагогика у протидії пандемії COVID-19

В інтернет-посібнику представлено праці психологів, педагогів, освітян-практиків, зміст яких спрямовано на збереження психологічної стабільності українського суспільства в умовах глобальної дестабілізації соціально-економічної реаіьності, спричиненою пандемією COVID-19.

09:55 12.05.2020

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ДПА ТА ЗНО В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ МІСТА

З метою узагальнення матеріалу та забезпечення підготовки до складання ДПА та ЗНО в школах міста організовано проведення індивідуальних консультацій з учнями 11 класів в онлайн режимі засобами цифрового зв’язку (Viber, Skype, Zoom тощо). Розроблені графіки проведення таких консультацій, які доведено до відома випускників.

11:11 08.05.2020

Педагогічними радами ЗЗСО прийнято рішення щодо оцінювання навчальних досягнень учнів та завершення навчального року

Відповідно до закону України «Про повну загальну середню освіту» в закладах загальної середньої освіти міста на цьому тижні проведені засідання педагогічних рад, які є дорадчим органом, створеним для вирішення основних питань діяльності навчального закладу.

13:20 24.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень