A A A K K K
людям з порушенням зору
Міський відділ освіти
виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Новини

Під час карантину інклюзивно-ресурсний центр Першотравенської міської ради надає освітні послуги шляхом використання дистанційних технологій

Консультування батьків дітей з особливими освітніми потребами,  взаємодія з педагогічними працівниками закладів освіти; надання консультативної та психологічної допомоги, проведення бесід з батьками дітей з особливими освітніми потребами забезпечується фахівцями ІРЦ через індивідуальні консультації у телефонному режимі або за допомогою онлайн- ресурсів.

16:56 06.04.2020

СТОП-ФЕЙК

МОН наголошує, що карантин триває до 24 квітня, ЗНО відбудеться, немає рекомендованих платформ для дистанційного навчання, жодних спецперевірок знань, здобутих під час карантину. Детальна інформація за посиланням mon.gov.ua

16:26 02.04.2020

1 квітня розпочала роботу віртуальна школа "Ранок"

Освіта має бути доступною для всіх. До завершення карантину бутуть проводитись безкоштовні онлайн-уроки для учнів та віртуальні педради для вчителів у Віртуальній школі «Ранок». Долучитись до події можна за посиланням https://www.ranok.com.ua/game/virtualschool/?fbclid=IwAR0n1immcn1xwyo4sNKUyXrndP9VE0ULUVj0C9rHgRh43sic6-3b4qmnJq8

09:38 01.04.2020

Термін закінчення навчального року можуть змінити тільки для 11-класників

Після закінчення карантину треба зрозуміти, чи засвоїли школярі матеріал дистанційно та чи не було прогалин, сказала очільниця МОН Любомира Мандзій. Якщо в червні не вдасться повернутися до школи, цей період часу буде у вересні.

07:35 01.04.2020

Розклад телевізійних уроків проєкту “Всеукраїнська школа онлайн”

Проект “Всеукраїнська школа онлайн”, у межах якого уроки для учнів будуть транслювати низка телеканалів, стартує з наступного понеділка. Школярі з п’ятого по одинадцятий клас зможуть дистанційно вивчати 11 предметів. Дистанційно школярі зможуть вивчати такі предмети: хімія, фізика, біологія, географія, українська мова та література, англійська мова, історія України та світу, алгебра, геометрія і навіть спортивні руханки. ЇЩоранку о 10:00, з понеділка до п’ятниці, уроки транслюватимуть такі українські телеканали:

19:19 31.03.2020

Триває робота над розробкою посадових інструкцій керівників закладів освіти

З прийняттям Закону України «Про повну загальну середню освіту» та оновленням редакції статутів закладів загальної середньої освіти виникла потреба в розробленні та оформленні оновлених посадових інструкцій працівників закладів освіти.

15:07 31.03.2020

Розробка нової редакції типового статуту закладу загальної середньої освіти

У зв’язку з набранням чинності Закону України «Про повну загальну середню освіту», згідно з Законом України «Про освіту», переоформлення установчих документів закладів освіти з метою приведення їх у відповідність із Законом здійснюється протягом п'яти років. Установчі документи розробляються відповідно до Конституції України, Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», а також відповідних підзаконних актів.

15:05 31.03.2020

Ліцензування закладів дошкільної освіти міста

Триває процес ліцензування закладів дошкільної освіти міста. До комісії з питань ліцензування освітньої діяльності закладів освіти у сфері дошкільної та загальної середньої освіти Дніпропетровської обласної державної адміністрації подано ліцензійні матеріали, які оприлюднено на сайтах закладів дошкільної освіти. Видачу ліценцій відтерміновано до кінця карантинних заходів.

14:00 31.03.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень